01 juni t/m 30 september en van 15 december t/m 15 april

Le Pain de Sucre
CAMPING - CARAVANEIGE
LOCATION MOBIL-HOME - CHALETS BOIS

De camping « Le Pain de Sucre » ligt midden in het Nationale Park van de Pyreneeën, op ongeveer drie kilometer afstand van Gavarnie. Tijdens uw wandelingen kunt u de lichte en feilloze sprong van gemzen bewonderen, of de sierlijke vlucht van een lammergier of adelaar en de muzikale ontvangst van een marmot. Verder kunt u zelfs een roofgier of een kauw en nog vele andere dieren tegenkomen.

De « Pain de Sucre » biedt u de mogelijkheid te verblijven in een kalme en rustgevende omgeving, met een prachtig uitzicht op het wereldbekende keteldal van Gavarnie. Er zijn 54 vlakke kampeerplaatsen zowel geschikt voor tenten, caravans en campers. Verder is er de mogelijkheid stacaravans of mobiele houten chalets te huren, dit alles in het hart van een uitzonderlijk mooi natuurgebied, de Hautes Pyrénées.

Tijdens de winter kunt u op tien minuten van de camping een prachtig ski-gebied ontdekken met een zeer goede kwaliteit sneeuw. Of u van mooie ongerepte gebieden houdt of graag met de hele familie gaat skieën, het wintersportgebied van Gavarnie-Gèdre is voor u gemaakt.

 

 

Camping Le Pain de Sucre - 65120 Gavarnie - Tél. 05.62.92.47.55 - Port. 06.75.30.64.22 - camping-gavarnie@wanadoo.fr
Réalisation & hébergement Web-Passion - liens - plan du site - Mentions légales